SUMMER CAMP VOLLEYBALL 2016

SUMMER CAMP VOLLEYBALL 2016

1η Εβδομάδα: 20 Ιουνίου - 24 Ιουνίου
2η Εβδομάδα: 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου
3η Εβδομάδα: 4 Ιουλίου - 8 Ιουλίου
4η Εβδομάδα: 11 Ιουλίου - 15 Ιουλίου
5η Εβδομάδα: 18 Ιουλίου - 22 Ιουλίου
6η Εβδομάδα: 25 Ιουλίου - 29 Ιουλίου

Ενδεικτικό πρόγραμμα
Συνοπτικά το ημερήσιο πρόγραμμα είναι το εξής:

Συγκέντρωση - Υποδοχή στο κυλικείο που βρίσκεται στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου των Ιλισίων (Ταξίλου 42 - Ιλίσια) από τις 07:30 έως και τις 08:30.

Στη συνέχεια μέχρι και τις 12:00 θα πραγματοποιούνται προπονήσεις (εναλλάξ ανά άθλημα) κατάλληλα προσαρμοσμένες, θεωρία, βίντεο και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 12:00-13:00 τα παιδία θα κολυμπούν στην πισίνα. Από τις 14:30 έως και τις 15:00 οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα παιδιά από τον τόπο συγκέντρωσης (είσοδος - κυλικείο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιλισίων).

Η Παρασκευή θα είναι ημέρα κοινών δραστηριοτήτων για όλα τα παιδιά και θα απασχολούνται με διάφορα παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια, καθώς και προβολή ταινιών. Κατά την διάρκεια του camp θα επισκεφθούν και θα συνομιλήσουν με τα παιδιά, ξεχωριστές προσωπικότητες των αθλημάτων του βόλεϊ και του μπάσκετ.

Όποια παιδιά επιθυμούν να κολυμπούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους καθημερινά μαγιώ, μπουρνούζι, σαγιονάρες, σκουφάκι και μια επιπλέον αλλαξιά.

Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο για την αποφυγή της έκθεσης των παιδιών στον ήλιο.

Προσοχή! Διαβάστε προσεκτικά
Για παιδιά που δεν είναι αθλητές-τριες των τμημάτων υποδομών του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο., θα πρέπει να προσκομιστεί απαραίτητα ιατρική βεβαίωση η οποία θα πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες του camp καθώς και ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο για τα παιδιά που θα χρησιμοποιούν τη πισίνα.

Πρωταρχικός σκοπός και στόχος μας είναι η διασκέδαση των παιδιών, αλλά παράλληλα και η ασφάλεια τους για την οποία είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου, Ξηρογιάννη 63-65, 18:00-20:00.