Κοπή πίτας Ηλυσιακού Α.Ο. - Συλλόγου Παλαιμάχων 2019 (Photos)

Κοπή πίτας Ηλυσιακού Α.Ο. - Συλλόγου Παλαιμάχων 2019 (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2/2019, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ηλυσιακού Α.Ο. και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλυσιακού.

Το παρών έδωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, μαζί με τα τμήματα υποδομών τους, εκπρόσωποι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών άλλων ομάδων, γονείς και φίλαθλοι της ομάδας μας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, απεύθυναν χαιρετισμό η Δήμαρχος Ζωγράφου, κυρία Τίνα Καφατσάκη και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ηλυσιακού Α.Ο., κύριος Γιώργος Λόης.

Ξεκινώντας οι απονομές, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον Ηλυσιακό, ο κύριος Μιχάλης Χλουβεράκης και ο κύριος Αναστάσιος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, κύριος Γιάννης Στρέγλος. Επίσης, βραβεύθηκε ο κύριος Αντώνης Λεμονής για την προσφορά του στο ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου.

Ακολούθησαν οι απονομές εκ μέρους του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλυσιακού. Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου, κυρίου Θόδωρου Κυριακού, βραβεύθηκαν οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Παλαιμάχων κύριος Νικόλαος Σάββας και κύριος Παναγιώτης Οικονόμου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κύριος Γιώργος Βήχος και ο κύριος Ανδρέας Μούρτζης που με την σελίδα του στο Facebook, ΚΑΡΑΒΟΛΙΔΑ.GR, ένωσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όλης της Ελλάδας.

Μετά τις απονομές εκ μέρους των παλαιμάχων, συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις εκ μέρους του Ηλυσιακού Α.Ο., με την Ζαχαρούλα Καλογερή για την συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σε Πολυεθνείς αγώνες κολύμβησης και την Κωνσταντίνα Περιβόλα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 4x200 ελεύθερο στο θερινό Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του ανδρικού τμήματος μπάσκετ για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία, του γυναικείου τμήματος βόλεϊ για την άνοδο στην Volleyleague και του εφηβικού τμήματος πόλο για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.

Τέλος, βραβεύθηκαν αθλητές και αθλήτριες μας για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τσιτομενέας Παύλος, για την εισαγωγή του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σάββας Θεόδωρος, για την εισαγωγή του στο Μαθηματικό Αθηνών.

Παγανής Βασίλης, για την εισαγωγή του στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Στραβάκος Βασίλης, για την εισαγωγή του στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών.

Καινούργιος Βαγγέλης, για την εισαγωγή του στη Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Νεγκίζ Φαίδων, για την εισαγωγή του στο Μαθηματικό Πάτρας.

Παλιός Δημήτρης, για την εισαγωγή του στη Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιά.

Κρανιάς Βασίλης, για την εισαγωγή του στη Σχολή Ναυπηγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Σκαρπαλέζου Όλγα, για την εισαγωγή της στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθήνας.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας, από τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού Α.Ο., κύριο Κώστα Παπαθανασίου.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.