Δύσκολο πρόγραμμα για τον Νέγρη

Δύσκολο πρόγραμμα για τον Νέγρη

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν ολοκληρώθηκε, αλλά οι υποχρεώσεις του Δημήτρη Νέγρη συνεχίζονται με πέντε αγώνες μέσα στις επόμενες 40 ημέρες.

Πρώτη θέση στα 400μ. ελεύθερο, τρίτη στα 800μ. και πέμπτη στα 1500μ., ήταν ο απολογισμός του Δημήτρη Νέγρη από το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο 18χρονος κολυμβητής του Ηλυσιακού έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στο 400άρι, αλλά στα επόμενα δύο αγωνίσματα ήθελε μια καλύτερη επίδοση η οποία δεν του βγήκε. «Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Κρατάω τη νίκη στο 400άρι αλλά περίμενα να τα πάω πολύ καλύτερα στα δύο άλλα αγωνίσματα, ιδιαίτερα στα 1500μ. στα οποία προετοιμάζομαι όλη τη χρονιά. Συνεχίζουμε όμως! Πιστεύω πως με τον Αντώνη Φωκαΐδη θα γίνονται δυνατές κούρσες τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Νέγρης.

Η σεζόν του κολυμβητή του Νίκου Γέμελου δε σταματάει εδώ. Αντιθέτως, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα καθώς σε διάστημα 40 ημερών καλείται να κολυμπήσει σε πέντε αγώνες. Ο Νέγρης θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα (17-19 Ιουνίου) στη Βεγορίτιδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα open water. Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου θα κολυμπήσει στο Σέτε Κόλι. Στη συνέχεια το πρόγραμμά του περιλαμβάνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων (6-10 Ιουλίου) στην Ουγγαρία και έπειτα το παγκόσμιο πρωτάθλημα open water της κατηγορίας του που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Ιουλίου στην Ολλανδία.

Στη συνέχεια ο Νέγρης δε θα έχει ούτε μία εβδομάδα ξεκούρασης στη διάθεσή του, αφού θα ακολουθήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων (21-24 Ιουλίου) στη Θεσσαλονίκη. «Δε με επηρεάζουν οι πολλοί αγώνες. Εξάλλου η προπόνηση μου γίνεται για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε ένα τέτοιο βαρύ πρόγραμμα. Σε κάθε αγώνα, είτε πισίνας είτε open water, κυνηγάω τη διάκριση και θέλω να φτάνω όσο πιο ψηλά γίνεται», σημείωσε ο Νέγρης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητή μας.