Ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια στο Βόλο

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια στο Βόλο

Το τριήμερο 15-17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων/παγκορασίδων. Η ομάδα μας είχε απολογισμό ένα χρυσό, ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια.

Την πρώτη ημέρα η Ζαχαρούλα Καλογερή, καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο, κατέκτησε την πρώτη θέση και βέβαια το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 59:19. Η Κωνσταντίνα Περιβόλα και αυτή καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 29:74.

Τη δεύτερη ημέρα είχαμε ακόμα δύο χάλκινα μετάλλια. Τρίτη θέση η Ζαχαρούλα Καλογερή στο αγώνισμα 50μ. ελεύθερο και τρίτη θέση η Κωνσταντίνα Περιβόλα στο αγώνισμα 50μ. ύπτιο.

Με ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο έκλεισε η τρίτη ημέρα. Η Ζαχαρούλα Καλογερή κατέκτησε την τρίτη θέση στα 200μ. ελεύθερο, με επίδοση 2:09.38.

Οι αγώνες του Βόλου ήταν το πρώτο μέρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών, που θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια (21-24 Ιουλίου) με τις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη.