Μετά από την μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Φώτση στην ομάδα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με όλο το προπονητικό και ιατρικό staff.
Ο Θανάσης Θωμόπουλος θα έχει δίπλα του τους γνώριμους, Δημήτρη Τσικίνα (βοηθός προπονητή) και Νίκο Αλεξίου (γυμναστής).
Για πέμπτη χρονιά, κοντά στην ομάδα μας, θα είναι ο φυσικοθεραπευτής Βαλάντης Ρίζος, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Μπερσίνη, να είναι καθημερινά στο πλευρό των παικτών.
Φροντιστής της ομάδας θα είναι ο γνωστός, Θανάσης Τσάκαλος και χρέη team manager θα έχει ο Αλέξης Παπαδημητράκης.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη 29/8 στις 21:00, στο κλειστό γήπεδο Ιλισίων και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και για τους δημοσιογράφους.