Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Τμήματος Μπάσκετ

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Τμήματος Μπάσκετ

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της ομάδας του ΝΕΟΛ και τον πρόεδρο της, κύριο Βαγγέλη Βολντέρα, για την φιλοξενία και την τρομερή εξυπηρέτηση σε ότι και αν χρειαστήκαμε (διαμονή, διατροφή, προπόνηση και λοιπές ανάγκες), σε αυτό το πολύ κουραστικό και δύσκολο ταξίδι.

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά τους χορηγούς μας και ειδικά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και συνεισφέρουν ο καθένας με τον τρόπο τους στις ανάγκες της ομάδας μας, δίνοντας λύσεις καθημερινά.

Αυτοί είναι οι εξής επιχειρηματίες: ο κύριος Δημήτρης Μανωλάς, ιδιοκτήτης των Dolce Café Bar και Γραμμές των Οριζόντων (Γρ. Αυξεντίου 58-60, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Αλέξης Σέκκας, ιδιοκτήτης του 9 Street Coffee (Γρ. Αυξεντίου 9, Ζωγράφου), οι κύριοι Σταμάτης Τσολάκης και Γιώργος Τσιμωτάς, ιδιοκτήτες του Bourbon Specialty Coffees (Γρ. Αυξεντίου 51, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Ηλίας Πασσάς, ιδιοκτήτης των Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο και Junction (Αμμοχώστου 9, Άνω Ιλίσια), ο κύριος Τέλης Νίκας, ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου Κάτι Αλλιώτικο (Γρ. Αυξεντίου 73, Άνω Ιλίσια), οι κύριοι Θοδωρής και Νίκος Τρελλόπουλος, ιδιοκτήτες του Wellness Stores (Γεωργίου Παπανδρέου 88, Γουδί), την εταιρεία Affidea που καλύπτει τις ιατρικές μας ανάγκες, καθώς και ανθρώπους, φίλους της ομάδας, που είναι σταθερά κοντά μας, όπως ο κύριος Τάκης Αρκουλής, ο κύριος Μπάμπης Πασχάλης και ο κύριος Γιώργος Καρκοβίρης.