Κεντρικός Χορηγός της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ η REVOIL

Κεντρικός Χορηγός της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ η REVOIL

Η REVOIL στηρίζοντας το αθλητικό ιδεώδες και την αξία της ομαδικότητας ως θεμέλιο για κάθε σπουδαίο αποτέλεσμα, γίνεται χορηγός των ομάδων Μπάσκετ Νέων και Ενηλίκων του Ηλυσιακού.

Στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησε, στον Ηλυσιακό, έχει επιστρέψει από το 2017 ο σπουδαίος Έλληνας διεθνής παίκτης μπάσκετ Αντώνης Φώτσης και αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για την REVOIL η συνεργασία μαζί του.

Ολόκληρη η οικογένεια της REVOIL δεσμεύεται να βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό των αθλητών και να στηρίζει την προσπάθεια τους στο ευ αγωνίζεσθαι.

Φωτογραφία: Γ. Ρούσσος - Διευθύνων Σύμβουλος Revoil, Α. Φώτσης - Παίκτης Ηλυσιακού, Θ. Θωμόπουλος - Τεχνικός Διευθυντής Ηλυσιακού, Ε. Καμπά - Προϊσταμένη Marketing Revoil


Η REVOIL, η 100% ελληνική εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών, αναπτύσσεται διαρκώς στην εγχώρια αγορά, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερα από 500 Πρατήρια Καυσίμων, ενώ σημαντική είναι η δράση της και στους τομείς της Βιομηχανίας και της Ναυτιλίας.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξασφαλίζει καύσιμα άριστης ποιότητας και σταθερής ποσότητας χωρίς απώλειες, μέσω τακτικών ελέγχων που διενεργεί το Εργαστήριο σε όλα τα στάδια της διακίνησης του καυσίμου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Θανάσης Θωμόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γιώργο Ρούσσο για την συνεργασία και για την στήριξη του τμήματος μπάσκετ.