Πέντε νέες προσθήκες

Πέντε νέες προσθήκες

Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους παρακάτω αθλητές:

Μπαϊρακτάρης Δημήτρης (21 ετών, 1.86, Guard)
Ο δυναμικός και ταλαντούχος παίκτης, ήρθε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Καλαμάτας 80 (Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ). Ο τριτοετής φοιτητής ιατρικής, θα βρίσκεται και φέτος υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Θωμόπουλου Αθανάσιου. Πέρσι βρισκόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Β' ΕΣΚΑ).

Μαρουφίδης Γιάννης (21 ετών, 1.90, Forward)
Ο αθλητικός και πολλά υποσχόμενος φόργουορντ από την Φλώρινα, τριτοετής φοιτητής στην ΗΜΜΥ (Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών), θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν. Πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Β' ΕΣΚΑ).

Φράγκος Νικόλαος (29 ετών, 1.93, Forward/Center)
Ο Ροδίτης παίκτης, φημίζεται για την μαχητικότητα και την εξαιρετική δουλειά που κάνει για το καλό της ομάδας. Πέρσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Ζωγράφου (Β' ΕΣΚΑ).

Δύο δικά μας παιδιά, στην ανδρική ομάδα

Τρίχας Νικόλαος (18 ετών, 1.93, Guard/Forward)
Το πολυεργαλείο που θέλει ο κάθε προπονητής, θα παραμείνει στην ομάδα μας. Μετεγγράφει προ τριετίας από τον Άγιο Θωμά (Γ' ΕΣΚΑ).

Τσουρέλης Ιάσονας (15 ετών, 1.88, Guard)
Ο 15χρονος ηγέτης του παιδικού μας τμήματος, με το πάρα πολύ καλό σουτ, θα βρίσκεται και αυτός στην ανδρική ομάδα. Του ευχόμαστε να έχει την ίδια τύχη και εξέλιξη, όπως ο Βαγγέλης Μπέμπης και ο Νίκος Αρσενόπουλος.