Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά

Ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά "Αριστομένης Γκλιάτης" (Photos)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τουρνουά μπάσκετ "Αριστομένης Γκλιάτης", το οποίο διοργανώθηκε από την ομάδα μας και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του πολυαγαπημένου μας Άρη, ενός ανθρώπου που προσέφερε τα μέγιστα στο τμήμα μπάσκετ και γενικότερα στα τμήματα του Ηλυσιακού και που πλέον δεν βρίσκεται κοντά μας.

Σκοπός μας, είναι το τουρνουά να γίνεται κάθε χρόνο, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Για την ιστορία, η ομάδα μας κατέκτησε το τουρνουά, με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα, η ομάδα μας απένειμε αναμνηστικά κύπελλα στις υπόλοιπες ομάδες (Α.Ο. Καλαμάτα 1980, Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και Α.Σ. Τυφών), θέλοντας να τις ευχαριστήσει για την συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο προπονητής του Α.Σ. Τυφών και πρώην παίκτης του Ηλυσιακού μας, Φίλιππος Ταμπάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του Άρη στον σύλλογο.

Ο Ηλυσιακός, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Άρη, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον μεγαλύτερο του γιό και πρώην αθλητή του Ηλυσιακού, Απόλλωνα. Την απονομή έκανε ο Φίλιππος Ταμπάκης. Παρευρέθηκαν επίσης και τα άλλα δύο παιδιά του, Ιάσωνας και Νικολέτα, καθώς και η σύζυγος του, Σίσυ. Τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους.