ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

1η Εβδομάδα: 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου
2η Εβδομάδα: 4 Ιουλίου - 8 Ιουλίου
3η Εβδομάδα: 11 Ιουλίου - 15 Ιουλίου
4η Εβδομάδα: 18 Ιουλίου - 22 Ιουλίου
5η Εβδομάδα: 25 Ιουλίου - 29 Ιουλίου

Το πρόγραμμα
Η καλοκαιρινή περίοδος θεωρείται η κρισιμότερη περίοδος στην ανάπτυξη και την βελτίωση ενός αθλητή. Στα πλαίσια αυτά οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανέπτυξαν και εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα ενισχυτικής άσκησης και ατομικής βελτίωσης 5 εβδομάδων για όσους αθλητές μας το επιθυμούν έτσι ώστε να διατηρήσουν ή/και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες και να μειώσουν τον χρόνο αθλητικής (ποδοσφαιρικής) απραξίας τους που συνήθως την καλοκαιρινή περίοδο επιφέρετε.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει προπονήσεις 3 φορές την εβδομάδα, είναι διάρκειας έως και 5 εβδομάδων και θα εκτελεστεί την χρονική περίοδο από 27 Ιουνίου έως και 29 Ιουλίου στα γήπεδα στο Γουδί. Περιλαμβάνει επίσης πρόγραμμα ατομικής αξιολόγησης ανά αθλητή και προγράμματα ατομικής βελτίωσης σε γκρουπ μέχρι και 10 ατόμων. Παράλληλα με τα  παραπάνω θα δοθούν και ορισμένοι φιλικοί αγώνες επίδειξης.

Οι μέρες και οι ώρες που θα διεξάγονται οι προπονήσεις είναι οι παρακάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ
7-8 μμ 7-8 μμ 7-8 μμ
8-9 μμ 8-9 μμ 8-9 μμ
9-10 μμ 9-10 μμ 9-10 μμ


Οι συνθέσεις των τμημάτων και οι ώρες προπόνησης του κάθε τμήματος θα ανακοινωθούν μετά και την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Προσοχή! Διαβάστε προσεκτικά
Για παιδιά που δεν είναι αθλητές-τριες των τμημάτων υποδομών του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο., θα πρέπει να προσκομιστεί απαραίτητα ιατρική βεβαίωση η οποία θα πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες του camp καθώς και ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο για τα παιδιά που θα χρησιμοποιούν τη πισίνα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, δηλώστε συμμετοχή στους προπονητές των τμημάτων μας ή στα γραφεία του συλλόγου, Ξηρογιάννη 63-65, 18:00-20:00 μέχρι και τις 23 Ιουνίου προκειμένου να συγκροτηθούν τα τμήματα.