Πέντε μεταγραφές - Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο

Πέντε μεταγραφές - Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα μας, αφού προχώρησε σε πέντε μεταγραφές.

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η ομάδα μας, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η περίοδος μετακίνησης ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοικούσας επιτροπής, επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα ο κεντρικός αμυντικός, Αλέξανδρος Μπίρης.

Ο ικανότατος άσος, μετά από απουσία έξι μηνών, επιστρέφει στον Ηλυσιακό και είναι δεδομένο ότι με την εμπειρία του, θα προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου.

Επίσης, στην ομάδα μας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο επιθετικός, Φανούρης Πουλάκης. Το νέο απόκτημα μας, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο Κερατσίνι, όπου είχε σημαντική συμβολή στην πορεία του συλλόγου, ενώ έχει περάσει ακόμη από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού, το Μοσχάτο, το Αιγάλεω και τον Ιωνικό.

Τέλος, σε ακόμη τρεις μεταγραφικές ενέργειες προχώρησε η διοίκηση, δείχνοντας με αυτό το τρόπο την πρόθεση της να ενισχύσει την ομάδα με όσο το δυνατόν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην ομάδα μας θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής, ο 20χρονος μέσος, Δημήτρης Γεωργαμλής, ο Κώστας Γουργιώτης που αγωνιζόνταν στη Νέα Πέραμο και ο μεσοαμυντικός, Έλιβς Σενάι που άνηκε στον Ατρόμητο Πειραιά.

Καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο γήπεδο Ζωγράφου και να βοηθήσει τους παίκτες μας, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.