Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαίμαχων Μεγάλης Δευτέρας 2017

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαίμαχων Μεγάλης Δευτέρας 2017

Το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γουδή με πολύ μεγάλη συμμετοχή, καλή διάθεση και αρκετό κόσμο. Η μεγάλη συμμετοχή των παλαίμαχων στο επετειακό παιχνίδι για τα 90χρονα του Ηλυσιακού μας, αλλά και η προσέλκυση αρκετού κόσμου, χαροποίησε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του συλλόγου παλαίμαχων. Έπαιξαν «άσπροι»-«κίτρινοι» και η διασκέδαση, η αγωνιστικότητα και η συναδελφικότητα κυριάρχησαν. Η συμμετοχή διαφόρων γενεών, έδεσαν όμορφα και το αποτέλεσμα ήταν ιδανικό.

Άσπροι: Γιώργος Πούλιος, Σταύρος Τσιμακίδης, Κώστας Μανώλης, Βασίλης Δέλγας, Τάσος Παπαδάτος, Ηρακλής Μανώλης, Ανδρέας Ρούμπος, Πέτρος Νίτης, Χάρης Ρητορίδης, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Στράτος Γκίγκιλας, Σπύρος Ρεμούνδος, Τάκης Μουζουράκης, Δημήτρης Λιονάκης, Στέλιος Καρπάθιος, Μίλτος Χαρμαλιάς, Νίκος Παντελιάδης.

Κίτρινοι: Παναγιώτης Μοσχονάς, Κώστας Ζαβορίτης, Βασίλης Κουνενής, Κώστας Οικονόμου, Γιάννης Μεταξούλης, Χρήστος Κατσιπάνος, Δημήτρης Δρακάς, Γιάννης Παυλίδης, Νίκος Σαργκάνης, Γιώργος Δαμπολιάς, Κώστας Ελευθεριάδης, Δημήτρης Κυριακού, Χάρης Σάχλας, Χρήστος Διαγγελάκης, Βασίλης Κωνσταντάρας, Ηλίας Σουρβίνος, Δημήτρης Μποτσίβαλης.

Προπονητής και για τις δύο ομάδες, ήταν ο Πέτρος Ζερβουδάκης.

Εκτός των αγωνιζομένων παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι οι παλαίμαχοι του Ηλυσιακού, Νίκος Βουλγαρέλης, Μπάμπης Ξένος, ο μεγάλος «αρχηγός» Γιώργος ή Γώγος Χαρικιόπουλος, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Μάκης Αγγελίνας με τον γιό του Δήμο, ο Σάκης Καλήγυρος με τον ξάδελφο του Γιάννη Σελάμη, ο Πέτρος Μαρμαρινός και ο Άρης Αλεξανδρής.

Τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους, ο φίλος και πρώην προπονητής ακαδημιών του συλλόγου Τάκης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος των παλαίμαχων Νέας Φιλαδέλφειας, Φώντας Μπουσούς, ο πρόεδρος των παλαίμαχων Αγίου Θωμά Γουδή, Μάκης Βελλάς, ο φίλος παλαίμαχος του Εθνικού Αστέρα, Λάζαρος Κυρκασιάδης, οι πιστοί φίλαθλοι του Ηλυσιακού, Γιάννης Καράγεωργας (από μικρό παιδάκι παρακολουθεί τον Ηλυσιακό), Κώστας Μιχαηλίδης ή Πόντιος και ο παλαίμαχος της Κηφισιάς, Αρτέμης Βέρρας. Βέβαια από μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο φίλος του συλλόγου, Γιάννης Σαριδάκης.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, έγινε σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο των παλαίμαχων με έμφαση σε ευχές για καλές γιορτές, προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις παλαίμαχων, για την προσφορά τους στον σύλλογο.

1. Χρήστος Διαγγελάκης, για την συνέπεια του, την αγωνιστική και οικονομική προσφορά του στον σύλλογο παλαίμαχων (πέραν των άλλων, έχει κάνει δώρο στον σύλλογο μία εμφάνιση). Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων, Παναγιώτης Οικονόμου.

2. Χάρης Σάχλας, για την γενικότερη βοήθεια του στον σύλλογο παλαίμαχων (λέσχη για την πρωτοχρονιάτικη πίτα-μπαλόνια, πανό κλπ.) μαζί με τον Γιάννη Κωλιάτσα. Την απονομή έκαναν μαζί ο παλαίμαχος, Σταύρος Τσιμακίδης και ο φίλος του συλλόγου, αλλά και παλαίμαχος αθλητής του χάντμπολ του Ηλυσιακού, Σπύρος Αλιζώτης.

3. Θοδωρής Γατσώρης (διαιτητής), για την πολύχρονη οικονομική του προσφορά (δεν αμείβεται ποτέ παρά μόνο με την ανθοδέσμη) στα παιχνίδια και την αγωνιστική συμμετοχή του στα παιχνίδια. Την απονομή έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του Ηλυσιακού, Χρήστος Φασίτσας και Δημήτρης Σαρλάνης.

4. Χρήστος Κατσιπάνος, για την συμμετοχή του στην ομάδα (συνέπεια, συναδελφικότητα, αγωνιστικότητα και συμπεριφορά). Επωμίστηκε, μαζί με το Γιώργο Δαμπολιά, το κόστος της προμήθειας της στέγης γερόντων με γλυκίσματα (τσουρέκια, κουλουράκια, χαλβάς). Την απονομή έκανε ο φίλος του και συνδωρητής του, Γιώργος Δαμπολιάς.

Ευχάριστη εντύπωση έκανε σε όλους η παρουσία όλης της οικογένειας του Τάκη Μουζουράκη.

Επίσης, ευχάριστα γεγονότα ήταν η εμφάνιση και συμμετοχή τόσο του παλαίμαχου Κώστα Ελευθεριάδη, όσο και του Βασίλη Κωνσταντάρα (γιός του Αλέξη).

Κεράστηκαν όλοι με γλυκά και αναψυκτικά, ενώ σε όλους τους παλαίμαχους απονεμήθηκαν επετειακά μετάλλια (90 χρόνων του Ηλυσιακού - 20 χρόνων των παλαίμαχων) για την παρουσία τους στην όμορφη αυτή γιορτή. Ο αγώνας της Μεγάλης Δευτέρας των 90χρονων του Ηλυσιακού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Η φροντίδα για όλα, ήταν του Θόδωρου Κυριακού.