1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων-Μίνι Κορασίδων

1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων-Μίνι Κορασίδων "Κωνσταντίνα Αργυροπούλου-Κανακάκη"

Μετά και την φετινή επιτυχημένη διοργάνωση από την ομάδα του Ηλυσιακού (μαζί με τον Δήμο Ζωγράφου) του Ανθρωπιστικού Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Άρης Γκλιάτης", με την συμμετοχή 8 εφηβικών ομάδων, που διεξήχθη υπό την έγκριση της ΚΟΕ, η ιστορική ομάδα μας συνεχίζει την ανθρωπιστική της δράση με ένα νέο τουρνουά υδατοσφαίρισης. Το τουρνουά αυτό θα γίνει με τη συμμετοχή 12 ομάδων Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, στο ανακαινισμένο Ιλίσιο κολυμβητήριο, το τριήμερο 29 Νοεμβρίου - 1η Δεκεμβρίου. Το φετινό τουρνουά θα γίνει προς τιμήν της νεαρής αθλήτριας μας, Κωνσταντίνας Αργυροπούλου - Κανακάκη (αδελφή του διεθνούς πολίστα και βασικού στελέχους του Ολυμπιακού, Στέλιου) που μας άφησε τόσο νωρίς. Και αυτό το τουρνουά θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και θα μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου.

Για να πετύχουμε τους στόχους μας, ζητήσαμε τη βοήθεια φίλων από τη γειτονιά, από το κολυμβητήριο και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την χορηγία τους (PETROGAZ, ATHENS PRINT, BLUE STAR FERRIES, TURBO, ATLAS SPORT, ANODOS ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΚΡΙΝΟΣ Clean, Ψητοπωλείο Καλογιάννης, ΣΕΡΜΠΕΤΙΑ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ, BAIRRO, Φυσικοθεραπεία Χατζηγεωργίου, Τεχνικό Γραφείο Α. Βόρδος και τα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ), αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους εθελοντές μας που τρέχουν και θα τρέχουν τόσο για τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα του τουρνουά, όσο για την ανάπτυξη του αθλήματος (όπως ακριβώς έκαναν πριν λίγες μέρες για το 3ο τουρνουά του Άρη Γκλίατη, προσφέροντας από το υστέρημα τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας).

Σας περιμένουμε όλους το τριήμερο 29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου στο Τουρνουά 12 ομάδων Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων, προς τιμήν της νεαρής αθλήτριας μας, Κωνσταντίνας Αργυροπούλου - Κανακάκη, που έφυγε πρόσφατα και άδικα από κοντά μας. Και αυτό το τουρνουά θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και θα μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης (κυρίως σε γάλατα μακράς διαρκείας και χαρτικά) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου και για αυτό πρέπει όλοι να συνδράμουμε για τις οικογένειες του δήμου που πραγματικά μας χρειάζονται.

Την Κυριακή το βράδυ στις 19:00 ξεκινάνε οι μεγάλοι τελικοί με την παρουσία ολυμπιονικών, διεθνών παικτών υδατοσφαίρισης, παραγόντων του Δήμου μας, αλλά τίποτα δεν θα έχει νόημα για εμάς, αν δεν είστε εσείς εκεί, οι φίλοι του αθλητισμού, οι φίλοι του πόλο, οι φίλοι της ομάδας, οι φίλοι της Κωνσταντίνας μας.

Με εκτίμηση,

Ο έφορος Υγρού Στίβου
Μάρκος Κορελόπουλος