2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Άρης Γκλιάτης» (2o τριήμερο)

2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Άρης Γκλιάτης» (2o τριήμερο)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα διοργανωθεί και φέτος το 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ "ΑΡΗΣ ΓΚΛΙΑΤΗΣ", το οποίο προσδοκούμε να γίνει θεσμός. Η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί μόνο να τιμηθεί ένας σημαντικός παράγοντας του Ηλυσιακού και του αθλητισμού, ο ΑΡΗΣ ΓΚΛΙΑΤΗΣ, ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο Άρης Γκλιάτης, ο οποίος πρόσφερε ανιδιοτελώς σε όσους είχαν ανάγκη και πλέον δεν βρίσκεται μαζί μας, αλλά επιθυμεί την προώθηση του αθλήματος μας σε μικρές ηλικίες.

Το φετινό τουρνουά είναι ενιαίο και θα διεξαχθεί στο νέο και ανακαινισμένο Ιλίσιο Κολυμβητήριο σε δύο τριήμερα: στο 2o τριήμερο, 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί η Β’ Φάση όπου θα λάβουν χώρα οι αγώνες ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, όπως επιθυμούσε ο Άρης. Οι αγώνες ξεκινάνε Παρασκευή από τις 18:30 και ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 20:00, όπου ξεκινάει ο μεγάλος τελικός και στις 21:15 θα γίνουν και οι βραβεύσεις των ομάδων και των διακριθέντων αθλητών, από τοπικούς παράγοντες αλλά και διεθνείς πολίστες. Επίσης το τουρνουά έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα, όπως και ο εκλιπών, για αυτό παρακαλούμε τους συμμετέχοντες και τους γονείς να προσφέρουν γάλατα μακράς διαρκείας για τις κοινωνικές δομές του δήμου μας. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όλους τους εμπλεκόμενους (γονείς, αθλητές).

Το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την ΚΟΕ και θα έχει διαιτησία και γραμματεία από το ΣΕΔΥ (επομένως απαιτούνται ανανεωμένα δελτία - κάρτες αθλητών): συγκεκριμένα 1 διαιτητής και γραμματεία ανά παιχνίδι και από 2 διαιτητές και 2 γραμματείες για τους 2 τελικούς. Σύνολο αγώνων ΜΙΝΙ: 22.

Την Κυριακή το βράδυ στις 19:00 και 20:00 ξεκινούν οι τελικοί των Μίνι Κορασίδων και Μίνι Παίδων αντίστοιχα με την παρουσία Oλυμπιονικών, διεθνών παικτών υδατοσφαίρισης, παραγόντων του Δήμου μας, αλλά τίποτα δεν θα έχει νόημα για μας, αν δεν είστε εσείς εκεί, οι φίλοι της ομάδας, οι φίλοι του Άρη Γκλιάτη.

Είναι μεγάλη μας τιμή που θα συμμετάσχετε στο τουρνουά μίνι παίδων και μίνι κορασίδων «Άρης Γκλιάτης» 2018.