3η θέση οι έφηβοι στο τουρνουά των Συρακουσών

3η θέση οι έφηβοι στο τουρνουά των Συρακουσών

Ολοκληρώθηκε ένα όνειρο ζωής, όχι μόνο για τους συμμετέχοντες στο ταξίδι αυτό, αλλά και για όσους είναι κοντά στο τμήμα υδατοσφαίρισης.

Ήταν χαρά και τιμή μας να συμμετάσχουμε σε μία γιορτή αθλητισμού με νικητές τα παιδιά μας, που εκτός από μαθήματα πόλο υψηλού επιπέδου, κατάλαβαν ότι στις Συρακούσες, την πρωτεύουσα της μεγάλης Ελλάδας, η φιλοξενία είναι μία τεράστια λέξη. Οι έφηβοι παίκτες του προπονητή μας, Λευτέρη Βούρου,  πιστοποίησαν με τις εμφανίσεις τους τα βήματα προόδου που συντελούνται στην πισίνα του Δήμου μας, απέδειξαν ότι ο Ηλυσιακός έχει ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς, κατέλαβαν πανάξια και εύκολα την 3η θέση του επίσημου τουρνουά και στις λεπτομέρειες, δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα και την πρωτιά.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας
Sikelia Water Polo - Ηλυσιακός 4-18 (Σάββατο πρωί)
C.C. Ortigia - Ηλυσιακός 12-10 (Σάββατο απόγευμα)
C.C. 7 Scogli - Ηλυσιακός 5-13 (Κυριακή πρωί)

Το Σάββατο το μεσημέρι, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της Α1 κατηγορίας Ιταλίας, Ortigia - Trieste και να συλλέξουμε εικόνες από πόλο υψηλού επιπέδου.

Ευχαριστούμε την ομάδα του δασκάλου Γιάννη Γιαννουρή, Ortigia Syracuse και τον ίδιο, για την άψογη φιλοξενία τους.

Πάνω από όλους, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών μας, για τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση αυτού του ταξιδιού και δεσμευόμαστε ότι η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί μέχρι να τελεσφορήσουν τα όνειρα μας για τον Ηλυσιακό μας και τους αθλητές μας.