Γνωριμία με το τμήμα υδατοσφαίρισης (Video)

Γνωριμία με το τμήμα υδατοσφαίρισης (Video)

Ο 92 ετών Ηλυσιακός, από το 1981 υπηρετεί πιστά το άθλημα της υδατοσφαίρισης, έχοντας καταφέρει να διδάξει σωστά το waterpolo -όπως είναι ευρέως γνωστό- σε εκατοντάδες νεαρούς και νεαρές αθλήτριες. Μέσα από τις οργανωμένες δομές του και με το τρίπτυχο «παίζω, μαθαίνω, γίνομαι πρωταθλητής», παρουσιάζει και την φιλοσοφία του για τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Στα πρώτα βήματα της γνωριμίας με το άθλημα, τα μικρά παιδιά, για να αγαπήσουν την υδατοσφαίριση, πρέπει να την αντιληφθούν σαν παιχνίδι! Στην συνέχεια και όσο ο καιρός κυλά μέσα στην πισίνα, αρχίζουν να αναπτύσσουν γνώσεις και τεχνικές, μαθαίνοντας σωστά και μεθοδικά το άθλημα! Αρχίζουν από νωρίς να συμμετέχουν σε Πανελλήνιες διοργανώσεις, Τουρνουά και Πρωταθλήματα, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες και την νοοτροπία που απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Στόχος της προσπάθειας, είναι να φροντίσουμε να στηρίξουμε τα όνειρα των παιδιών που θέλουν να μάθουν σωστά την υδατοσφαίριση και να αποτελέσουμε ένα αθλητικό φυτώριο για τις Εθνικές μας ομάδες.

Με μία σειρά videos, μοιραζόμαστε την αγάπη και τον ρομαντισμό μας για το άθλημα, την πίστη μας και την προσήλωση στην προσπάθεια, αλλά και τον καθημερινό αγώνα και τα χαμόγελα των παιδιών μας. Μέσα από αυτή την επικοινωνία μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην οικογένεια της υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού!

Στον Ηλυσιακό ΠΑΙΖΟΥΜΕ ... ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και γινόμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης ξεκίνησαν και σας περιμένουμε για να ακολουθήσουμε αυτή την διαδρομή μαζί!

Μέσα επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2107774455
www.facebook.com/ilisiakoswaterpolo
www.ilisiakos.gr

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Καρτέρη, που μας βοήθησε μέσα από την σκηνοθετική του υποστήριξη και την λήψη των videos , να καινοτομήσουμε και να οπτικοποιήσουμε τις στιγμές μας στην πισίνα, έτσι ώστε να τις μοιραστούμε μαζί σας!