Προετοιμασία του εφηβικού τμήματος πόλο στο Βελιγράδι

Προετοιμασία του εφηβικού τμήματος πόλο στο Βελιγράδι

Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει με χαρά, την μετάβαση του εφηβικού τμήματος Water Polo του συλλόγου μας στο Βελιγράδι Σερβίας, από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου, για κοινή προετοιμασία, στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Starigrand Βελιγραδίου με την συμμετοχή των ομάδων: Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Ζέμουν, Old Town και Άρη Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή στην Μέκκα της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, είναι μία ακόμη απόδειξη της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα και πραγματοποιείται κάτω από την σκιά της αιφνίδιας ασθένειας του εφόρου του εφηβικού τμήματος, Γιάννη Γκιτσάκη, που δίνει μάχη να επιστρέψει κοντά μας υγιής, δίνει μάχη ζωής. Και πραγματοποιείται, γιατί η οικογένεια του επιθυμεί να πραγματοποιηθεί το όραμα αυτό του Γιάννη. Οι προσευχές μας και η έγνοια μας είναι για τον φίλο και συνεργάτη μας.

Η αποστολή του Ηλυσιακού αποτελείται από τους: Ζαχαρόπουλος Σταύρος, Φέγγος Στέφανος, Μπαρτζιώκας Δημήτριος, Παπαδάτος Μιχάλης, Γκιτσάκης Χρήστος, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος, Λαδάς Σίμος, Ξενούλης Γιώργος, Τσελέντης Δημήτριος, Καραμολέγκος Αντώνιος, Λιαντζίρης Νικηφόρος, Σμάτωβ Λεωνίδας, Γραντσάρης Παύλος, Λιαντζίρης Ευάγγελος, Παπαδάτος Αλέξανδρος, Μασάλας Γιάννης.

Συνοδοί, είναι ο προπονητής Λευτέρης Βούρος και ο βοηθός έφορος εφήβων, Νικήτας Τσελέντης.