Πρόγραμμα προπονήσεων τμημάτων υποδομών υδατοσφαίρισης

Πρόγραμμα προπονήσεων τμημάτων υποδομών υδατοσφαίρισης

Αγαπητοί γονείς, Αγαπητοί μας φίλοι!!!

Με την ολοκλήρωση της ένωσης των δυο σωματείων των Ιλισίων, του Ηλυσιακού και του Ποσειδώνα Ιλισίων, στην υδατοσφαίριση, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού, ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους της Αττικής, που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και στον οποίο καλλιεργούνται -πέραν του πόλο- δέκα συνολικά ολυμπιακά αθλήματα.

Η υδατοσφαίριση φιλοδοξεί φέτος να κάνει ένα άλμα προς το καλύτερο, με το μήνυμα ότι μόνο μέσα από ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα επιτευχθεί ο κοινός μας στόχος: να βοηθήσουμε τα παιδιά σας, τα παιδιά μας, να εισαχθούν στη σωστή αθλητική νοοτροπία, στον κόσμο της ευγενούς άμιλλας, της αλληλοσυνεργασίας και του αυτοελέγχου. Για το σκοπό αυτό, εγγυόμαστε ένα οικογενειακό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, επιστημονικά μελετημένο για την πλήρη ψυχοσωματική εκγύμναση των νέων αθλητών μας. 

Οι αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης χωρίζονται σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία, αλλά και τις δεξιότητές τους, ώστε με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ και με την καθοδήγηση των ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΑΣ, να εντάσσονται ομαλά στον κόσμο της τεχνικής του αθλήματος, μαθαίνοντας τα μυστικά του, είτε θέλοντας να κάνουν απλά αθλητισμό, είτε πρωταθλητισμό. 

Οι προπονήσεις είναι έτσι δομημένες ώστε να μην καταπονούνται υπέρμετρα οι αθλητές και να μην τους αποσπούν και από τη βασική τους δραστηριότητα και υποχρέωση, που είναι για το σύλλογό μας, η σχολική μάθηση. Το πρόγραμμα των  προπονήσεων είναι καθημερινό και έχει οριστεί για την αθλητική χρονιά 2016-2017 ως εξής:

* το ωράριο προπονήσεων του Σαββάτου θα οριστικοποιηθεί εντός της πρώτης εβδομάδας κατόπιν συνεννόησης με το κολυμβητήριο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

1. Για κάθε νέα εγγραφή απαιτείται ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή παθολόγο ή καρδιολόγο.

2. Οι αθλητές που έχουν εκδώσει αθλητικό δελτίο στην Κ.Ο.Ε. (προερχόμενοι και από τα δύο σωματεία), θα πρέπει να προβούν στην ετήσια ανανέωση των δελτίων το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

3. Ο σύλλογος μας  αναλαμβάνει προαιρετικά αναλυτικές ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, όπως και ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ, σε πολύ χαμηλό κόστος ώστε να διαπιστωθεί επιστημονικά η υγεία και η φυσική τους κατάσταση όλων των παιδιών μας, αλλά και για την έκδοση νέων δελτίων ή και την ανανέωση παλαιότερων. Επίσης εκτός του ιατρικού κέντρου με το οποίο συνεργάζεται ο σύλλογος, υπάρχει συνεργασία με ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ αλλά και με ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  της περιοχής μας

4. Η συνδρομή είναι ετήσια και κατανέμεται σε μηνιαίες καταβολές. Το ποσό από τις συνδρομές σας είναι το μόνο έσοδο του συλλόγου από τρίτους και χρησιμοποιείται για την πληρωμή των προπονητών των παιδιών σας. Για το λόγο αυτό, και για τη δυνατότητα προγραμματισμού μας, παρακαλούμε οι συνδρομές να καταβάλλονται στην αρχή κάθε μήνα, και ιδιαίτερα ζητούμε να μην υπάρχει καθυστέρηση πέραν του μήνα.

5. Αν αθλητής απουσιάσει μέχρι 3 μήνες (όχι για λόγους ανωτέρας βίας) οι συνδρομές του πρέπει να καταβληθούν κανονικά, ώστε και οι προπονητές να πληρώνονται κανονικά.

6. Όλοι οι αθλητές πρέπει να τηρούν τους κανόνες του κολυμβητηρίου. 

Κάθε παρατήρηση σας είναι ευπρόσδεκτη και για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του τμήματος στο 2107774455, με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Αντώνη Ντουλάκη και με τον έφορο του κάθε τμήματος.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!