Η ΚΟΕ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας

Η ΚΟΕ για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας

Συνεδρίασε την Τρίτη 21/4 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ, με τη συνδρομή των τεχνικών συμβούλων της Ομοσπονδίας και ασχολήθηκε με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων της, σε ότι αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες και αποφάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή εισηγήθηκε:

Α2 Ανδρών
Ολοκλήρωση της Α' Φάσης (από την 10η αγωνιστική) και στη συνέχεια, οι 2 πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, θα παίξουν σε F4, για να προκύψουν οι 2 ομάδες που θα ανέλθουν στην Α1 Εθνική.

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.


Β' Γυναικών
Οι 2 πρώτες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (σύνολο 8), όπως αυτές έχουν προκύψει από τους αγώνες του Α' Γύρου της Προκριματικής φάσης (έχουν ολοκληρωθεί), σχηματίζουν δύο νέους ομίλους των τεσσάρων ομάδων (Βορράς, Νότος), για να προκύψει από την Τελική φάση (4 ομάδες), η 1η ομάδα που θα ανέλθει στην Α' Εθνική.


Υπενθυμίζουμε, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ, με την συνδρομή των τριών ιατρών της, εκτιμώντας την όλη κατάσταση όπως διαμορφώνεται σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, η οποία μέρα με τη μέρα μεταβάλλεται και επεκτείνεται με απροσδιόριστη εξέλιξη και εισακούοντας τις απόψεις και αποφάσεις της αρμόδιας επιστημονικής κοινότητας, έχει αποφασίσει από 22/3, την αναστολή ΟΛΩΝ των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στα αθλήματα της, έως τις 15 Ιουνίου 2020.