Κοπή Πίτας Τμημάτων Υγρού Στίβου (Photos)

Κοπή Πίτας Τμημάτων Υγρού Στίβου (Photos)

Μετά από χρόνια, κόπηκε την προηγούμενη Κυριακή στο κολυμβητήριο του δήμου μας η πίτα του υγρού στίβου του ιστορικού Ηλυσιακού.

Εκτός από τους εφόρους του τμήματος, παραβρέθηκαν πολλοί αθλητές του κολυμβητικού και του τμήματος υδατοσφαίρισης, τα μέλη των επιτροπών, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Γιώργος Πετρόπουλος (έφορος του τμήματος handball) και Κώστας Καπότης (έφορος των τμημάτων box και kick box), η αντιδήμαρχος κοινωνικών δομών και φίλη της υδατοσφαίρισης κυρία Ρένα Χαλκιαδάκη, η υπεύθυνη λειτουργίας του κολυμβητηρίου και παλιά αθλήτρια του κολυμβητικού τμήματος του Ηλυσιακού κυρία Ντία Καζάκη και φυσικά οι γονείς μας και φίλοι του αθλητισμού.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα, συζητήθηκαν οι αναγκαίες προφυλάξεις που πρέπει να τηρούνται για την επιπλέον προστασία μας από τον επίκαιρο κορωνοϊο.

Οι έφοροι του τμήματος, κύριοι Νίκος Τούμπουρος και Μάρκος Κορελόπουλος, ευχαριστήθηκαν με την αθρόα προσέλευση των ενδιαφερομένων, ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το γρηγορότερο δυνατό ότι περνά από το χέρι τους για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, παρά τις πρόσφατες αντιξοότητες που πλήττουν την χώρα.