Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια. Ήταν μεγάλη εβδομάδα του 2019, 22 Απρίλη, όταν ο Γιάννης και οι άνθρωποι του χτυπήθηκαν από την μοίρα. Ήταν πριν ακριβώς δύο χρόνια, όταν ο Γιάννης έπεσε σε βαθύ ύπνο, σε κώμα. Είναι τώρα ακριβώς δύο χρόνια μετά, που ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί, να πάρει την ανιούσα, λύνοντας την τελευταία εξίσωση της ζωής του.

Ο Γιάννης μας έφυγε, δεν είναι πλέον εδώ. Είναι εδώ όμως μία υπέροχη οικογένεια, η γυναίκα του η Λιάνα, ο μικρός Ιάσονας και ο πρωτοετής φοιτητής ιατρικής και βασικός παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης, Χρήστος.

Θα μας λείψει η παρέα του στα τσιμεντένια σκαλοπάτια της πισίνας, το κέφι του, η διάθεση να προσφέρει και το θάρρος να αναθεωρεί τις απόψεις του. Θα μας λείψει το γέλιο του, το ότι ζούσε με το όραμα μας. Είχε κολλήσει το μικρόβιο του Ηλυσιακού -αν και Θεσσαλός- μετά από τόσα χρόνια παραμονής στην γειτονιά. Και απολάμβανε να σχεδιάζει και να υλοποιεί βήμα-βήμα, κομμάτια από το όραμα του για τον σύλλογο, να διαδίδει το μικρόβιο του Ηλυσιακού.

Με μαθηματική προσήλωση και με γεωμετρική πρόοδο, ήθελε να μεγαλώσει τον ορίζοντα της ομάδας. Από τις αρχές της εμπλοκής του στην ομάδα, φάνηκαν τα μεγάλα του σχέδια για τον σύλλογο, σχεδίασε και πρωτοστάτησε σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στην Σικελία, στην τότε ομάδα του Γιάννη Γιανουρή.

Θα μας λείψει που τα βράδια ερχόταν με μία νέα ιδέα και μετά τρέχαμε για να δούμε πως θα την υλοποιήσουμε. Θα μας λείψει που έβρισκε αφορμές για να φάμε κάτι όλοι μαζί και με όλα τα παιδιά, για να γίνουν ομάδα.

Όμως Γιάννη, άφησες πίσω σου την οικογένεια σου και το όραμα σου, για να μας θυμίζουν πόσο σπουδαίος ήσουν, για να μας λένε ότι είσαι εδώ. Θα δεις και εσύ από εκεί ψηλά, ότι το όραμα σου είναι εδώ...

Καλό παράδεισό φίλε...

Οι φίλοι σου από την πισίνα