Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση της Α2 πόλο γυναικών (Photos)

Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση της Α2 πόλο γυναικών (Photos)

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α' φάση της Α2 γυναικών, κάνοντας δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια με ΝΟ Χίου και ΝΟ Χανίων, κερδίζοντας όμως στο τρίτο την Ηλιούπολη και έτσι απέκτησε ελπίδες ώστε να διεκδικήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.


Στον πρώτο αγώνα, ο ΝΟ Χίου πήρε από την αρχή τα ηνία και κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά. Αρχικά προηγήθηκε με 2-9 στο ημίχρονο, ενώ στη διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου έφτασε στο 4-13. Η ομάδα μας πέτυχε σερί 3-0 και μείωσε σε 7-13, όμως ο ΝΟΧ κατάφερε να πετύχει νέο σερί 4-0 (7-17), πριν η ομάδα μας μειώσει στο τελικό 8-17.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 0-3, 4-4, 1-4.

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Στραβάκου, Σκαρπαλέζου Ν., Κωστοπούλου, Γούση, Μπαλωμενάκη Ε. 2, Μελανουρέα, Βλαχογιάννη 1, Λυμπεροπούλου Γ., Λυμπεροπούλου Σ. 1, Γονίδη 1, Σκοτίδα, Λαμπρινούκα 2, Παπαθεοδώρου, Σκαρπαλέζου Ο. 1, Οκολίστα.

ΝΟ Χίου (Μικές Τέττερης): Σύκα-Λεριώτη, Σωτηράκη, Χιονά Ι., Μισαηλίδη 1, Γκίλλα Α. 5, Ψαρρού, Χιονά Ε. 2, Κριμίζη, Φραγκιά 2, Κουμπή, Φράγκου 2, Γκίλλα Π. 5, Καρακούρου, Κωνσταντινίδη, Ταμβάκη.


Στον δεύτερο αγώνα, η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Νο Χανίων με 5-8. Η ομάδα της Κρήτης πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το τέλος, φτάνοντας στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-3, 2-1, 2-3.

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Στραβάκου, Σκαρπαλέζου Ν., Κωστοπούλου, Γούση, Μπαλωμενάκη Ε. 1, Μελανουρέα, Βλαχογιάννη, Λυμπεροπούλου Γ., Λυμπεροπούλου Σ., Γονίδη 3, Σκοτίδα, Λαμπρινούκα 1, Παπαθεοδώρου, Σκαρπαλέζου Ο., Οκολίστα.

ΝΟ Χανίων (Τάσος Παραδάς): Μυλωνάκη Α., Μαστρομανώλη 2, Γεραρχάκη, Μπαδογιάννη, Μυλωνάκη Ε., Σαραβελάκη 2, Λελεδάκη, Ζανιδάκη, Πλούμη 1, Μπαλωμενάκη Μ. 2, Μητράκη, Πενταράκη 1, Κατσουλάκη, Μουζακίτη, Μυλωνάκη Ι.


Στον τρίτο αγώνα, η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί με 7-6 του ΓΣ Ηλιούπολης σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η ομάδα μας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με την Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, με την απάντηση να έρχεται με την Καράβου για να λήξει το πρώτο οκτάλεπτο με 1-1. Στη δεύτερη περίοδο ο ΓΣ Ηλιούπολης πήρε το πρώτο προβάδισμά του στην αναμέτρηση με την Καράβου (1-2), όμως αυτό έφερε την αντίδραση της ομάδας μας, η οποία με σερί 3-0 (δύο γκολ της Μπαλωμενάκη και ένα της Βλαχογιάννη) έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 4-2.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, το γκολ της Λαμπρινούκα, μας έδωσε σημεντικό προβάδισμα (5-2), όμως δύο γκολ των Καράβου και Σοφίου έφεραν και πάλι το παιχνίδι στο γκολ.

Στην τελευταία περίοδο η Λαμπρινούκα σκόραρε, ενώ η Μπαλωμενάκη έκανε το 7-4, 1:24 πριν το τέλος. Ο ΓΣ Ηλιούπολης κατάφερα να σημειώσει δύο γκολ με την Κοντιζά, χωρίς όμως να έχει χρόνο για κάτι περισσότερο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-1, 1-2, 2-2.

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Στραβάκου, Κρισίλντα, Κωστοπούλου, Γούση, Μπαλωμενάκη Ε. 4, Μελανουρέα, Βλαχογιάννη 1, Λυμπεροπούλου Γ., Λυμπεροπούλου Σ., Γονίδη, Σκοτίδα, Λαμπρινούκα 2, Παπαθεοδώρου, Σκαρπαλέζου Ο., Ιερωνυμάκη.

ΓΣ Ηλιούπολης (Άκης Κούγκουλης): Τσόγκα, Λάττα, Λακουμέντα Ε., Κουγκούλη, Λακουμέντα Ζ., Τζήμα, Αλεξάνδρου, Σκουλίκα, Παπαδοπούλου Β., Σοφίου 1, Καράβου 3, Κοντιζά 2, Κανταλέα, Χρονοπούλου.


Τα αποτελέσματα της Α' Φάσης

1η Αγωνιστική
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-13
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-17

2η Αγωνιστική
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 4-11
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 5-8

3η Αγωνιστική
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΧΙΟΥ 10-11
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 7-6


Βαθμολογία

1. ΝΟ ΧΙΟΥ 9
2. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 6
3. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3
4. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0