1η Αγωνιστική Play Out: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5-5 (πεν. 8-7)

1η Αγωνιστική Play Out: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5-5 (πεν. 8-7)

Σημαντική νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα πόλο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Α1 κατηγορία, αφού κέρδισε στα πέναλτι τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και πήρε το προβάδισμα στις νίκες.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Η ομάδα μας ισοφάρισε, 50 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας στο τελικό 5-5, με την Σαμαρά.

Στη διαδικασία των πέναλτι, όλες οι προσπάθειες ήταν εύστοχες, μέχρι την όγδοη για κάθε ομάδα, αλλά η εκτέλεση του Τρίτωνα με τη Χατζηκυριακάκη βρήκε στο δοκάρι και η νίκη πήγε στην ομάδα μας με 8-7.

Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα μας έχει το προβάδισμα στη σειρά των αγώνων με 1-0, ενώ χρειάζεται άλλη μία νίκη για να σωθεί.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22/4 στις 16:00 στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου. Σε περίπτωση που ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες ο Τρίτων, το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι θα γίνει την Δευτέρα 24/4 στα Ιλίσια.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-1, 1-1, 2-3, πεν. 8-7.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γαρελίδης): Τζούρκα, Σαμαρά 3, Χαραλαμπίδου 1, Κανάκη 2, Παντελίδου 4, Λαμπρινούκα, Κωστοπούλου, Λυμπεροπούλου Σ., Γρηγοριάδη, Παλαιοδήμου, Λυμπεροπούλου Γ., Παπαδάκη 3, Σκαρπαλέζου Ν., Σκαρπαλέζου O., Γούση.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Βαμβακάρης): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1, Μουλάκη 3, Τζελέπη 4, Γκιργκινούδη, Όλσεν 2, Χατζηκυριακάκη 2, Ανδρή, Μαλλιαρού, Λίβα, Αργυρού, Κορμά, Λάζαρη, Κουζούνα, Αποστόλου.