2η Αγωνιστική Play Out: ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 8-6

2η Αγωνιστική Play Out: ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 8-6

Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί η παραμονή στην Α1 κατηγορία γυναικών, αφού ο Τρίτων Αμαρουσίου έκανε το 1-1 στην έδρα του, επικρατώντας με 8-6 της ομάδας μας.

Η ομάδα του Τρίτωνα πήρε προβάδισμα με 2-0, λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως η ομάδα μας με ένα σερί 0-3, κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το σκορ υπέρ της (2-3).

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με καμία από τις δύο να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα πάνω από ένα τέρμα, όμως στο τέλος της τελευταίας περιόδου και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 6-6, ο Τρίτωνας κατάφερε με δύο γκολ να ισοφαρίσει τις νίκες και οδηγήσει την σειρά των αγώνων, σε τρίτο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι την Δευτέρα 24/4 στις 21:00 στο κολυμβητήριο Ιλισίων, με τον νικητή να παραμένει στην Α1 κατηγορία.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο κολυμβητήριο και να βοηθήσει τις παίκτριες μας.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-3, 3-3, 3-0.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Βαμβακάρης): Γούλα, Τουλουμτζίδου, Μουλάκη 2, Τζελέπη 1, Γκιργκινούδη, Όλσεν, Χατζηκυριακάκη 4, Ανδρή, Μαλλιαρού, Λίβα, Αργυρού 1, Κόρμα, Λάζαρη, Κούζουνα, Αποστόλου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γαρελίδης): Τζούρκα, Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 2, Κανάκη 1, Παντελίδου, Λαμπρινούκα, Κωστοπούλου, Λυμπεροπούλου Σ. 1, Γρηγοριάδη 1, Παλαιοδήμου, Λυμπεροπούλου Γ., Παπαδάκη, Σκαρπαλέζου Ν., Σκαρπαλέζου Ο., Γούση.