Συνεργασία τμήματος πόλο με τον Δήμο Ζωγράφου

Συνεργασία τμήματος πόλο με τον Δήμο Ζωγράφου

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ, Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΡΕΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ 90ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.


ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ - ΕΛΑ ΣΤΟ WATER POLO

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ WATER POLO ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας σε συνεργασία με το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ δημιουργεί τμήμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης κολύμβησης και water polo για μαθητές από τη Γ' έως και την ΣΤ' τάξη δημοτικού.

Το πρόγραμμα αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό μαθητών (περίπου 25 μαθητές ανά προπόνηση) και λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 19:30 έως και 20:30 και κάθε Σάββατο από τις 11:30 έως και τις 12:30 (με παιχνίδι free ball).

Το πρόγραμμα αφορά εγγραφές ΝΕΩΝ μαθητών ΟΧΙ αυτών που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο σωματείο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στα τμήματα (κολύμβηση και water polo).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 16/10/2017 στα γραφεία του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ στο ΙΛΙΣΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.

Tο πρόγραμμα ξεκινάει από 23/10/2017.

Πληροφορίες στο 2107774455 από τις 16:00 έως 21:00 καθημερινές.