11η Αγωνιστική: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 23-24

11η Αγωνιστική: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 23-24

Την ήττα γνώρισε η ομάδα χάντμπολ από τον Πανελλήνιο, με σκορ 23-24.

Οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά στην αρχή του αγώνα και ήταν μπροστά στο σκορ στα πρώτα 25 λεπτά, όπου ο Πανελλήνιος κατάφερε να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να περάσει μπροστά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανελλήνιος κατάφερε να διατηρήσει αυτό το μικρό προβάδισμα που είχε, αλλά η ομάδα μας με μία αντεπίθεση, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στη συνέχεια, έγινε η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα. Την στιγμή που ο παίκτης του Πανελλήνιου κάνει το σουτ, ακούγεται το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από την γραμματεία και στη συνέχεια και ενώ έχει λήξει ο χρόνος, η μπάλα καταλήγει στην εστία μας και ο διαιτητής Λεφάκης δίνει σωστά λήξη του αγώνα, χωρίς να μετράει το γκολ.

Και ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι το γκολ δεν πρέπει να μετρήσει, μετά από διαβουλεύσεις διαιτητών και γραμματείας, η διαιτητής Μπράμου παίρνει πάνω της μία απίθανη απόφαση και μετράει το γκολ για τον Πανελλήνιο. Είναι απορίας άξιο, πως πήρε τόσο εύκολα μία τέτοια απόφαση, ενώ ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, όπως επίσης και ο σημειωτής με τον χρονομέτρη είχαν μεγάλες αμφιβολίες για την φάση.

Είναι επίσης απορίας άξιο, πως γίνεται κατά την διάρκεια του αγώνα η διαιτητής Μπράμου να δίνει σφυρίγματα κατά της ομάδας μας, ενώ η ίδια βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου χωρίς καλή ορατότητα και συγχρόνως στις ίδιες φάσεις ο διαιτητής Λεφάκης που ήταν ακριβώς δίπλα στις συγκεκριμένες φάσεις, να μην έχει δώσει κάποια παράβαση.

Τέλος, πως γίνεται η διαιτητής Μπράμου να έχει δώσει τρεις δίλεπτες αποβολές στον πάγκο μας για διαμαρτυρία, ενώ σε δύο αντίστοιχες περιπτώσεις που ο προπονητής του Πανελληνίου έχει βγεί από τα όρια του χώρου του και έχει φτάσει στο τραπέζι της γραμματείας και διαμαρτύρεται φωνάζοντας, δεν του δόθηκε η ίδια ποινή.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή μας: "Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο για τη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για θετικό αποτέλεσμα. Περιορίσαμε αισθητά τα τεχνικά μας λάθη και μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Παρόλα αυτά, η σημερινή διαιτησία μας στέρησε το θετικό αποτέλεσμα και δεν αναφέρομαι στην τελευταία φάση μόνο, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ίση μεταχείριση πρέπει να θεωρείται αυτονόητη. Η εικόνα της ομάδας, μας γεμίζει αισιοδοξία και θεωρώ ότι θα ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση στην βαθμολογία".

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 7-6, 9-6, 10-10, 11-13 (ημ.), 12-14, 13-16, 14-18, 16-19, 18-21, 23-24.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κρεμόνας): Τσέτσος, Αστέρης 3, Λάλας 1, Σιατιρλής 5, Σοκόλης 2, Τριανταφύλλου 2, Διαμαντάκος, Μίχος 3, Γρηγοράκης, Μπανιάς, Οικονόμου 1, Λαμπρόπουλος 1, Θεοδοσόπουλος 2, Αρζόγλου, Κολιούλης 2, Δήμου 1.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Στραβομύτης): Μαυρομάτης, Δούγιας, Βερτζώνης, Ξανθόπουλος, Χατζηγιάννης 5, Μπαλάσκας, Νιντερέγγερ 4, Ψαρρός, Ρεπούλιας, Μπαρμπαράκης 2, Τζανακάκης, Τσακουλής 1, Μαυρομάτης 5, Ζαφείρης 5, Αλικάκος, Ζάτσε 2.


Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 21-23
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 23-24
ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 19-19
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 10-0 (α.α.)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ 12/2

Βαθμολογία

1.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ*
18
2. ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 17
3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 15
4. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 12
5. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ* 11
6. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 11
7. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7
9. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 4
10. ΝΗΡΕΑΣ 2

* Έχουν έναν αγώνα λιγότερο.