Ανακοίνωση τμήματος υδατοσφαίρισης

Ανακοίνωση τμήματος υδατοσφαίρισης

Ο Ηλυσιακός και το τμήμα υδατοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, τους προσκεκλημένους διεθνείς αθλητές μας και τους φορείς του δήμου Ζωγράφου, που τίμησαν το τουρνουά εις μνήμη του Άρη Γκλίατη. Κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και φιλάθλους που πραγματικά κατέκλυσαν το Ιλίσιο Κολυμβητήριο, το οποίο έκαναν να θυμίζει το κλειστό μπάσκετ, εποχών Α1 και έδωσαν την μεγαλοπρέπεια και επισημότητα που άρμοζε στο τουρνουά του Άρη.

Ως έφορος του τμήματος πρέπει να τονίσω, ότι η διοργάνωση του τουρνουά φάνηκε να ήταν μια προσωπική υπόθεση, όμως προσωπική ήταν μόνο η παρουσίαση του, λόγω της φιλίας μου με τον εκλιπόντα. Η διοργάνωση ήταν μία ομαδική προσπάθεια, για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους αφιλοκερδώς θυσίασαν προσωπικό χρόνο και χρήμα για την διεξαγωγή του και κυρίως τους εφόρους των ηλικιακών τμημάτων του Ηλυσιακού. Χάρη σε αυτούς, χθες, η υδατοσφαίριση του Ηλυσιακού "μεγάλωσε".

Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες, να αποστείλουν τις παρατηρήσεις τους στα ηλεκτρονικά μέσα της ομάδας, ώστε του χρόνου να είμαστε διοργανωτικά αρτιότεροι.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ανθρωπιστικές δράσεις από πλευράς μας και προσμένουμε σε μαζικότερη συμμετοχή.

Ο έφορος του τμήματος
Μάρκος Κορελόπουλος