Βασικός υποστηρικτής του τμήματος χάντμπολ, η GENESIS Pharma

Βασικός υποστηρικτής του τμήματος χάντμπολ, η GENESIS Pharma

Το τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, την έναρξη της συνεργασίας του με την φαρμακευτική εταιρεία, GENESIS Pharma (www.genesispharma.com), η οποία θα είναι και ο βασικός υποστηρικτής του τμήματος μας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η GENESIS Pharma αποτελεί μια πρωτοπόρο ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία το 1997. Στόχος της εταιρείας ήταν να συνδυάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο πεδίο της επιστήμης με μια επιτυχημένη και καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας αγοράς. Λειτουργώντας με συνέπεια και προσήλωση σε αυτό το στόχο, η GENESIS Pharma ήταν και παραμένει η πρώτη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στην προώθηση, πώληση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων βιοτεχνολογίας.

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της αποτελείται από πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα, κυρίως στους τομείς της ογκολογίας, της αιματολογίας, του κεντρικού νευρικού συστήματος, της νεφρολογίας, της ρευματολογίας και της δερματολογίας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με σημαντικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Μεταξύ των συνεργατών της, βρίσκονται δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης πρωτότυπων φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως βάσει κεφαλαιοποίησης, οι Biogen και Celgene.

Έχοντας ως έδρα την Ελλάδα, η GENESIS Pharma από το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο, μέσω της θυγατρικής GENESIS Pharma (Cyprus) Ltd, αλλά και σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά, βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα.

Επιπλέον, αποτελεί μία από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές εταιρείες, καθώς από το 2000 έως σήμερα έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, τη δέσμευση της στην αριστεία, το εργασιακό της περιβάλλον και τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας. Πρόσφατα, η GENESIS Pharma αναδείχθηκε μεταξύ των 110 κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στα διακεκριμένα επιχειρηματικά βραβεία European Business Awards 2014-2015, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο «Ruban d' Honneur», ενώ έχει αποσπάσει και τα βραβεία CR Index 2014 (Gold Award) και Best Workplaces (2003-2015).

Ευχαριστούμε θερμά την GENESIS Pharma για την βοήθεια που παρέχει στο τμήμα χάντμπολ και κατ' επέκταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.