Δήλωση Παναγιώτη Γιανναρά

Δήλωση Παναγιώτη Γιανναρά

Ο μέχρι πρότινος, προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γιανναράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά από την παραίτηση του:

"Κατόπιν της παραίτησης μου από την θέση του προπονητή, στο ανδρικό τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον σύλλογο και συγκεκριμένα τους υπεύθυνους του τμήματος κ.κ. Σπύρο Αλιζώτη και Γιώργο Βερβερίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, παραχωρώντας μου εν λευκώ την διαχείριση του τμήματος.

Eπίσης, η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για τους δύο φίλους - συνεργάτες που είχα από την αρχή της σύντομης προπονητικής μου καριέρας, τον Γιώργο Πετρόπουλο και τον Γεράσιμο Βάσιο, με τους οποίους η συνεργασία ήταν εξαιρετική και η βοήθεια τους υπερπολύτιμη. Η χρονιά μου θα ήταν πολύ πιο δύσκολη, δίχως αυτούς τους δύο και να επισημάνω ότι παρείχαν τις υπηρεσίες τους, αμισθί.

Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές - επικεφαλείς των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου και συγκεκριμένα τον Κώστα Λιώση και τον Θανάση Θωμόπουλο, για την αρμονική συνύπαρξη μέσα στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων.

Ευχαριστώ τον Νίκο Αλεξίου, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο τμήμα, ως γυμναστής, σε μία δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους φίλους της ομάδας, που ξόδευαν δύο ώρες από το Σαββατοκύριακο τους, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του τμήματος, τους παίκτες. Μερικοί με πίστεψαν και παρέμειναν, άλλοι ήρθαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Σμύρνη και κάποιοι άλλοι, λόγω χρόνιας φιλίας, ήρθαν για να με βοηθήσουν στο δύσκολο ρόλο που ανέλαβα. Δεν ήμουν πάντα ήρεμος και πολλές φορές βγήκα εκτός εαυτού και θέλω να πω ότι αν προσέβαλα κάποιον, του ζητώ συγγνώμη.

Ο λόγος της παραίτησης μου είναι απλός. Ένας προπονητής πρέπει να διαθέτει αρκετό χρόνο, αν θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό, χρόνο τον οποίο δεν μπορώ να διαθέσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πιστεύω ότι για την ώρα μπορώ να προσφέρω πιο πολλά στο άθλημα, ως παίκτης. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι, που με δίδαξε πολλά. Είτε μείνω, είτε φύγω, θα κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις από τον Ηλυσιακό.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,
Γιανναράς Παναγιώτης"