Η KSM Human Resources, υποστηρικτής του τμήματος χάντμπολ

Η KSM Human Resources, υποστηρικτής του τμήματος χάντμπολ

Το τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με την εταιρεία KSM Human Resources (www.ksmhr.gr), η οποία θα είναι υποστηρικτής του τμήματος μας για ακόμα μία χρονιά.

Η ΚSM Human Resources Ελλάς, είναι η αξιόπιστη λύση για την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης σε ανθρώπινο δυναμικό, είτε αναζητάτε προσωρινή απασχόληση, είτε μόνιμη εργασία.

Με πολύχρονη εμπειρία, κατάρτιση και γνώση για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς, στέκεται δίπλα στον υποψήφιο εργαζόμενο και στην επιχείρηση, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της το 2002, η KSM Human Resources Ελλάς λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό σε κάθε εργαζόμενο, προστατεύοντας παράλληλα και τον επιχειρηματία, εξασφαλίζοντας έτσι και στις δύο πλευρές ένα επιτυχές αποτέλεσμα και μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει διάρκεια στο χρόνο.

Είναι η Νο1 Ελληνική Εταιρεία με εξειδίκευση στην κάλυψη προσωρινής και μόνιμης εργασίας, σε ανθρώπινο δυναμικό.

Παράλληλα, η KSM HR κατέχει άδεια Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, φροντίζει και για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για μόνιμες θέσεις εργασίας και για τις εταιρείες που αναζητούν την καλύτερη λύση για την κάλυψη εξειδικευμένων και κρίσιμων θέσεων για αυτούς.

Από την ίδρυση της, μέχρι σήμερα, η ΚSM HR κατέχει ηγετική θέση στις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει βραβευτεί για την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών της. Πρόσφατα πέτυχε μία παγκόσμια διάκριση, αφού βραβεύθηκε ως κορυφαία εταιρεία HR για το 2017, στα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Ευχαριστούμε θερμά την KSM Human Resources και ειδικότερα τον κύριο Βασίλη Καβουρίδη, για την βοήθεια που παρέχει στο τμήμα χάντμπολ και ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.